Tubettini kokkaa ja kuntoilee 1/2018


Salille ja salaattia saakeli!

Haistakaa kakka kaikki kunnonkohottajat, keventäjät ja uudenvuoden lupausten tekijät. Pitäkää omista linjoistanne kiinni, älkää yrittäkö puuttua muiden!  Jokaisella jolla on tarmoa valistaa muita virheistä on takuulla vähintään piiloteltu alkoholiongelma, jalkasilsaa tai edes sekainen vaatekaappi. Tai sitten jokainen terveys-blogisti kirjoittaa vain itselleen. Päiväkirjaa ikäänkuin pysyäkseen itse jotenkin ruodussa. Nythän on niin, että itse tuli vedettyä possua, lientä ja konvehtia niin, ettei lempifarkkujen nappi tahdo pysyä kiinni. Pännii tietysti ja siksi kerronkin kuntosaliohjelman, jota ajattelimme huomen aamullakin toteuttaa. Näin kun tämänkin jakaa yleisölle, koituu se vähintäänkin paineeksi toteuttaa kevennystä edes omalla kohdalla ;) Nerokasta.

Rakas päiväkirja; Kadonneen navan metsästys

Rajamäen uimahallin kuntosalit ovat monipuoliset ja avarat tiloitaan. Erilaiset liikkumisen mahdollisuudet uusissa upeissa tiloissa antavat mahtavan kokemuksen synkimpäänkin räntäiseen talvipäivään!

Kuntosalin yläkerrassa voi aluksi käydä nostattamassa sykettä 10 minuutin ajan stepperillä ennen ohjelman aloitusta. Näitä viittä alla olevaa eri liikettä suoritetaan kutakin vuorollaan minuutin ajan. Kierros tehdään yhteensä viisi kertaa, kierrosten välissä kahden minuutin lepo. Simppeliä, tehokasta, uuvuttavaa ja hyvä olo tulee varmasti!
  1. Tasajaloin hyppyä laatikon päälle minuutin ajan.
  2. Kahvakuulalla heilautusta minuutin ajan.
  3. Köysien riivattua vemputtamista minuutin ajan.
  4. Maastavetoa tangolla minuutin ajan.
  5. Vatsalihasliikkeitä makuuasennossa minuutin ajan.





















Tulkoon kevät, napa ja hävitköön itseinho! Veljet ja siskot! Te ette ole yksin! The truth is out there!

Tässä lyhyellä videolla kerron vielä nopean salaatinkastike reseptin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun