kotiliesi

Joulupöydän tunnelmat ja kakka lahja


Fakta: Joulu on kallis kaikille. Meillä pakollisiin lahjoihin kuluu väkisinkin kamala määrä rahaa, sillä niitä joille joku lahja on ostettava on listalla 22 henkilöä. Näiden lisäksi on omat lapset. Minulla on kuitenkin ensi vuodeksi säästötemppu, joka vähentää kuluja merkittävästi. Kun lahjojen-vienti kierros tehdään ovelta ovelle päivää ennen aattoa, aikuisten lahjoja ei tarvitsekaan olla kuin yksi kymmentä henkilöä kohden! Aivan! Heureka!

Ovelle 1 annetaan lahjamme A ja ovelta 1 saamme lahjan B. Kuljetamme lahjan B kohteeseen 2, josta taas saamme lahjan C jonka kuljetamme sukulaiselle 3 ja niin edelleen. Lopulta meille jää yksi lahja ja kaikki kuvittelevat saaneensa lahjan meiltä! Nerokasta! Toki, nyt kun Joulu on taas kärsitty ja katseltu niitä sukulaisia läheltä, on myös vaihtoehto Y eli luovumme vain yhteydenpidosta eräisiin sukulaisiin, jolloin vältytään täysin tästä lahjojen aiheuttamasta kärsimyksestä.

Hyvän lahjan hankkiminen vaatii todella ajatusta ja aikaa. Kälyni käytti ajatusta ja vei meiltä muilta kallista aikaa miehelleni antamallaan lahjalla. Niinkuin eivät ERÄÄT muutenkin jo viettäisi liikaa aikaa istuen vessassa, nyt se aika on triplaantuakseen erinäisten sinfonioiden takia. Kakka lahja. Monella tapaa.

Joulupöydän kasausta omilla vanhemmillani.  Siellä kaikki tarjottavat ovat samaan aikaan pöydässä.

Jouluruokailun etenemistä anoppilassa.

Minä ja anoppi. Aistittavissa pientä joulu-väsymystä.


Liikkeemme Rajamäen Aarre palvelee lähes normaalisti keskiviikosta lauantaihin. Tervetuloa siis sinne ostoksille tai jakamaan joulutarinoita:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun