Ota yhteyttä, niin me rakennetaan sulle talo...avocadosta ;)

Yritetään mieheni kanssa saada rakennettua väliseinää lastenhuoneeseen. Mitataan kipsilevyä ja tukipuita. Leikataan, kannetaan, hikoillaan ja kiroillaan. Kolmenkymmenen kilon kipsilevy repäisee tapettia mennessään kantaessamme sitä rappusia yläkertaan. Kiroillaan lisää ja asetellaan sitä paikoilleen. Huomataan, että vaikka mittaukset olisivat olleet oikeat talomme seinät ja katto ovat vinossa. Mietitään talon polttamista ja aloitetaan mittaukset alusta.

Tuntuu, että rakentaminen se vasta on pirun hankalaa. Että onko kaikki talonrakentajat ihan hajalla ja kaikki menee niilläkin usein päin helvettiä? Uskoteltiin itsellemme, että voihan olla, että ne ei sitten onnistu safkan teossa ainakaan. Että kun joku talonrakentaja tekee metsuri-vaimonsa kanssa mureketta niin tilanne eskaloituu ihan varmasti niilläkin siihen, että uhkaillaan lyödä toista haarukalla polveen kun ei kypsyydet natsaa...

Tokkopa kumminkaan niin on. Ruoanlaittaminen on verrattain helppoa. Tämä "aamiaiskuva" jonka laitoin instaan sai osakseen paljon ihailua ja jopa resepti uteluja. Hieman huvittaa, koska juurikin tämä lautasellinen ei vaadi mitään osaamista. Kun komponentit on vain aseteltu kivasti saattaa se näyttääkin varsinaisen neron työltä!

Lautasen raidat: öljyä ja balsamicosiirappia

1 avocado josta toinen puolikas leikattuna paistetun kananmunan alla

uunissa rapeaksi paahdettua pekonia

mustaapippuria

suolaa

muutama hassu basilikanlehti

Hyvää viikonalkua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun