The Hell



Soitettiin anopille. Kolmannellakaan kerralla ei puhelin vastaa, joten alkaa epäilyttää. Päätetään soittaa myös kivikautiseen kotipuhelimeen, vanhukset kun eivät ole luopuneet siitä vielä. Mieheni puhelimessa se on nimellä The Hell. Viimein anoppi vastaa. Kaikki on taas selvää, verkoilla oltu, säädetty sataa asiaa samanaikaisesti ja kännykkä tippunut järveen. Tilanne siksi täysin kaoottinen anopin mukaan. Kaksi pahinta asiaa kuulemma ne, ettei hän nyt pysty katsomaan tykkääkö kukaan hänestä facessa tai instassa ja onko hän mahdollisesti kuollut, koska ei pääse asiaa tarkistamaan terveydenhuollon omakannasta.

Päätetään puhelinkeskustelun jälkeen lähteä itse katsomaan tilannetta. Automatkalla vannotan lapsia olemaan inuamatta mitään herkkuja paikanpäällä. Päästään pihaan, jossa anoppi iskeytyykin heti lasten kimppuun ja käskee heidät hakemaan jäätelöt ja olemaan noteeraamatta kaiken mitä vanhemmat ovat asiasta mieltä. Kiva. Lasten lahjonnan ja sekopäisen ilmanalan vallitsemina toinen lapsista haluaa jäädä anoppilaan, koska me ollaan tylsiä ja anoppilassa kaikki on mahdollista. Supistaan keskenämme miehen kanssa, että niinhän helvetissä aina, mutta lähdetään lopulta yhtä lasta vähemmällä miehistöllä kotiin. The Hell, sehän se.

Tästä viikosta tulee kaoottinen myös meillä. Ollaan siis vuokrattu mielettömät liiketilat Merikannontieltä Töölöstä, jonne avaamme heinäkuussa paikan nimeltä Helsinki Flea Market. Konsepti tulee olemaan itsepalvelukirppis yhdistettynä antiikki- ja vanhantavaran myymälään. Paikassa on aloitettu remonttia ja ollaan taas jännän äärellä kaikessa. Isoja toiveita, suuria odotuksia ja helvetisti optimismia on päivät täynnä.



Lounaallakin ollaan käyty stadissa nyt, kun paljon pyörimme siellä. Yksi ehdoton suosikki on löytynyt: FaFa'sin falafel-halloumi pitaleipä! Aivan mieletön! Suosittelen!


Tiistaina maikkarilla klo 20.00 saa tosin ihmetellä noita meidän " remonttitaitoja" ihan olan takaa ohjelmassa Remonttipiiskuri. Infernaalista menoa siis Hinttaloilla jokatapauksessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun