Valetta Vapuksi

Naapuri näki kylillä mainoksen, jossa luvattiin kaikki pizzat vitosella. Sisällä itse ravintolassa tilauksensa jätettyä kassa pyysikin kahdeksaa euroa. Siis mitä?  Tossahan luki, että kaikki pizzat vitosella?  -"Kuule, se on vaan mainos."

GetFileAttachment-10

Silmäilin netin tarjontaa löytääkseni pyörän esikoisellemme ja jotkut mainokset osuivat silmiini.

"Myydään vähänkäytetty, viimevuonna ostettu HD televisio kilpailukykyiseen hintaan. Ruudun keskellä lähes huomaamaton 200 pikselin virhekohta."

"Myydään uudenveroinen sohva 500 eurolla. Kangas todella tyylikästä designers guild-tyyppistä, jossa pienet homepilkut eivät juurikaan edes näy."

Ekaluokkalaiseni tuli järkyttyneenä naapurista, kun naapurin teini oli valistanut häntä kertomalla kuukautisista. Itkun ja kauhun värittämät kasvot kiljuivat minulle kuinka olin evännyt nämä tiedot häneltä aiemmin. Totta, en ajatellut että niistä olisi vielä pitänytkään kertoa. Mutta siinä hetkessä, kun yritin tyynnytellä pienoistani sanoin, kun sanoinkin: "SIIS MITÄ!!?? Eeiii.. se niin ole... puhun isin kanssa ja päätetään sitten onko se totta vai ei..ei se nyt niin ole..älä huoli..." Lopulta hän sanoi, että oli tietämättään sitten myös valehdellut koulussakin. Tyttäreni oli kertonut kaikille äidin käyttävän vaippoja sen takia, että joskus pissaa housuun.

GetFileAttachment-8

Kun minut valtaa ravintolassa halu valita kevyempi vaihtoehto valitsen Caesar salaatin.Onhan siellä majoneesin, krutonkien ja parmesanin alla myös salaattia.

Ystäväni kertoi haluavansa ostaa hirvenlihaa, mutta koska sitä ei saa luomuna ei voi sitä siksi ostaa. Hirvi kun ei ole luomua, koska ei voida tietää mitä se on syönyt vapaana metsissä.

Tässä kuvassa on meidän auto. Sen arvo on noin tonnin paikkeilla, mutta joidenkin epäonnisten  edellisten auto-ostosten takia siitä on kuitenkin reilu kymppitonni velkaa.

GetFileAttachment-7

Kun tulen suihkusta näytän Van Halenilta hyvinä aikoina. Helvetillisen suoristamisen jälkeen lopputulos on tämä "mun luonnollinen look" ;)

[gallery ids="3058,3059" type="rectangular"]

Klara vappen everybody :)

 

1 kommentti:

Takaisin lähtöruutuun