kotiliesi

ErottaIsco? HalaMadrid!

Kolme-nelikymppisen elämässä on helvetilliset paineet. Omalla uralla pitäisi päästä tavoitteisiinsa, omistus-asunto on lähes välttämättömyys, parisuhteen ylläpitoon tulisi satsata, omasta kunnostaan ja vartalostaan pitäisi pitää parempaa huolta ja omien dementoituvien vanhempien auttamiseen tulisi satsata. Lapsia olisi hankittava ja jos/kun lapsia jo on, niin niiden kasvatukseen ja harrastuksiin pitäisi riittää aikaa.  Tietenkin valveutuneena aikuisena on hyvä harrastaa jotain itseä kehittävää ja olla mukana vähintään oman lapsen koulutoimikunnassa, kun muilta vapaaehtoistöiltään kykenee.

Aina kun saa lukea jonkun erosta, alkaa heti miettimään, että miksi sekin pariskunta eroon päätyi. Ja miksi ei alkaisi, kun niin moni sanoo, ettei eroon liity sen kummallisempaa dramatiikkaa tai erimielisyyksiä.

Hetkonen! Kait ihmiset yhdessä yhä olisi jos siihen nyt ei jompaakumpaa jonkun verran liity!? Kuitenkin ulkopuolisena ei voi toisten parisuhteen sisäisiä sotkuja mitenkään arvioida. Siinä vaiheessa, kun erosta alkaa puhua ystävilleen tai omille vanhemmilleen, ollaan jo aika pitkällä siinä eroamisessa. Sellaiseen ratkaisuun ei varmasti kukaan kovin helposti päädy.

Tulevana vappuna kohotetaan maljaa kaikille keski-ikäistyville, ollaan armollisempia itsellemme ja yritetään selviytyä näistä vuosista hengissä.

Kun näytin tätä kuvasarjaa lapselleni, hän totesi ykskantaan, ettei siinä ole ollenkaan sitä kuvaa jossa äiti on"vanhana". Nice. :)

GetFileAttachment-2

Youtube-videoilla (https://www.youtube.com/watch?v=OOVg8_jVovs&t=24s ja https://www.youtube.com/watch?v=suL3oWwzIwQ&t=7s) valmistin siis naudankieltä ja sen keitinliemi tuli käyttöön tässä ruoassa.

GetFileAttachment-1

Kieli-kaalilaatikko:

150 g Varhaiskaalia

250 g Jauhelihaa

350g Riisiä

5 dl "kielilientä"

Paistoin jauhikset pannulla ja maustoin. Kasasin uunivuokaan riisit raakana ja kaalin palaset. Lurautin kieli-makuliemen niskaan ja viskasin uuniin tunniksi 150 asteeseen.

Kohta se kesä tulee, ja tänään El Clasico :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun