kotiliesi

Tubettini kokkaa ja kuntoilee :) 10/2017

Muistan, kun katsoin pienenä omien isovanhempieni kanssa Napakymppiä. Silloin kysyttiin, että ootko Jorma omasta mielestäs komea? Tai tunnetko hyvin naapuris? Rentoudutko kalassa vai metsällä? Nyt kun kyseistä ohjelmaa vilkaistiin, niin oli kysymykset vaihtuneet. Kysyttiin, että montako insta-seuraajaa sulla Jorma on? Onko sul tinderis tili? Ja kuinka monta savuketta Jorma vedät savuke- aplikaatiolla päivässä? Ihan samoihin kysymyksiin siis tavallaan nytkin haluttiin vastauksia, 2017 vuoden malliin kuitenkin.
 
Viime viikolla käytiin seinäjoogaamassa Olon Piristämöllä. Meille täysin uusi ja tuntematon liikkumisen ja venyttelyn yhteensovitettu tunti oli täynnä yllätyksiä. Alun pelonsekaisten tunteiden jälkeen kokemus oli uskomaton :)  Vaikka ollaankin liikkuvaa porukkaa, huomattiin aika pian, ettei venyttelyä oltu tehty vuosiin tarpeeksi ja, että varsinkin valjaista seinällä roikkuen pystyi tavoittamaan lihaksia, joiden olemassaolosta emme edes tienneet!
Meille uusi ja erilainen kokemus tuotti äärettömän hyvän olon ja varsinkin selkä sai hyvää voimaantumisen tunnetta ja venytystä. Ylellinen mieltä ja kehoa huoltava kokemus poikkesi kaikesta totutusta, mutta tuntui tavattoman luonnolliselta ja virkistävältä.Olon Piristämö on fantastinen mielen ja kehon retriitti, jonka yksityiskohdat on mietitty aina kynttilöin valaistulta polulta avaraan eteistilaan ja itse tunnelmalliseen joogatilaan saakka.Meillä on usein kamala nälkä aina siihen aikaan, kun pitäisi lähteä urheilemaan. Sitten sitä syömistä siirretään urheilun takia, huono olo ehtii tulla ja kun viimein syödään syödäänkin sitten aivan liikaa, eikä juuri muuhun pysty kuin katsomaan sitä Napakymppiä :)

Tässä on smoothie ohje, joka pitää jaksamisen yllä juuri tällaisissa tilanteissa ja maistuu hermeettiselle!

Chia-aloe-banaani-SMOOTHIE!
2 Banaania pilkottuna
kourallinen luumuja, joista on poistettu kivet
kourallinen viinirypäleitä
2 dl maustamatonta jogurttia
3 dl  sokeritonta NOBE aloe vera- juomaa
2 rkl chia-siemeniä
2 rkl cashew-pähkinöitä

Kaikki ainekset voi kaataa kerralla tehosekoittimeen. Pyöräytä sileäksi juotavaksi smoothieksi ja tarjoile ylväästi vaikka viinilaseista pillin kera. Tämä uppoaa koko perheelle ja antaa voimia arkeen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun