kotiliesi

Ravintola Kerho, TuusulaRavintola Kerho, Tykkitie 1, 04300 Tuusula

http://www.kerho.fi/

Nyt on sarjassa kulttuuritekoja, sillä toissapäivänä on avannut ovensa Tuusulan Hyrylässä ravintola Kerho. Upea punatiilinen talo on entisen Hyrylän varuskunnan upseerikerhon rakennus ja jo kadulta paikka villitsee hyvällä fiiliksellä, kun pihaan on parkkeerattuna tällaisia mobiileja :)

Sisällä valoisa ja eloisa henkilökunta otti kiireestä huolimatta sisälle rynnivät asiakkaat vastaan ja koko ambiance vaikutti lupaavalta, vaikkakin musiikkia kaivattiin taustalle.
Söimme ihanaiset ja amerikkalaisen yltäkylläät kakkupalat, joiden takana piilee konditoria PH7.Koska olimme vain kahvilla, kurkistelimme ahnaina lounaspuolen valikoimaa. Korkeahkot hinnat yhdistettynä erittäin arkisen kuuloisiin pöperöihin hieman ihmetyttivät. Makaroonilaatikko tällaisessa miljöössä kuulosti siltä, että odottaa voisi jotain yllättävääkin Finnjävelin kaltaista uudelleen masterointia?! Jokatapauksessa käymme koittamassa ruokailun varmasti seuraavalla kerralla :)Ostettavissa on myös tuliaisia kotiin näkkäreiden, leipien ja herkkujen muodossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun