kotiliesi

Skiffer Liuskaluoto :)

Tänään sataa, mutta eilen ei. Päätimme virallisesti juhlia hääpäiväämme eilen ja niinpä suunnitelma oli heittää lapset anopille ja kiitää lounaalle stadiin. Oltiinkin riemuisasti hyppäämässä autoon samantien lapset jätettyämme, kunnes anoppi halusi meidän kokoavan trimmerin valmiiksi. Tuli yllätyksenä, että niitäkin voi näemmä ostaa koottavina kymmenen sentin palasina. Honkkari on ilmeisesti oivaltanut, että tällainen Ikea-palapeli on menestys. Aikaa saatiin siis tapettua tähän kokoamisprojektiin jälleen kerran niin, että lounas oli kääntymässä haaveeksi ja stadiin pääsy vaikutti illalliselta. Kun trimmeri viimein oli valmis ja opetus sen käyttöön maisteritasolla, anoppi kysäisee, että josko me haluaisimme heidän vanhan trimmerinsä. Siis mitä? Teilläkö on kuitenkin toimiva trimmeri? Juu, ei siinä mitään vikaa ole. Siitä vaan pääsi kela loppumaan ja on niin kiva, kun on uusi nyt käytettävänä.

Kun siis paras aika päivästä oli jo uhrattu anopille ja sille hääpäivän pilaaja- trimmerille pääsimme viimein kaupunkiin.

[gallery ids="4033,4034" type="rectangular"]

Merituuli vinkuen korvissa ja auringon säteet kuumottaen poskipäitä lautta vei meidät Skifferille. Lauttamaksu ravintolalle ja takaisin on 6€/per nokka.

[gallery ids="4022,4024,4025,4026,4023" type="rectangular"]

Perillä rento musiikki, hyvä sää,  mahtava palvelu, Skiffer Ale ja lähes ylelliset liuskat (pizzat) nostivat fiilikset kattoon.

[gallery ids="4021,4030,4028" type="rectangular"]

Isoa peukkua koko ambiancelle ja ravintolan merelliselle konseptille. Meille tuli muistot Californiasta ja Oceansidesta mieleen, suhteen alkuajat ja kaiken kattava hyvä fiilis :)

Tubettini suosittelee vahvasti tutustumaan ja ei ole katkera kenellekään.

Ei edes anopille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun