kotiliesi

Ei aamuheijari, vaan herkku nimeltä morning glory!

Mikä on nyt trendikästä? Trendikästä on sisustaa koti mahdollisimman valkoiseksi. Ostaa kalliita ja valkoisia sisustusesineitä. Johonkin seinään viskata harmaansävyinen ranskaksi kirjoitettu tarra jossa sitten lukee, että:" kaunis koti" tai  jotain muuta, mikä ei katsomalla ympärille muuten avaudu. Ostaa joku vanhalta näyttävä valkoiseksi maalattu hylly, jonka pohjassa lukee India. Trendikästä on käydä syömässä pintapaikoissa kirkuvien lasten kanssa, heilutella Louis Vuittoneita ja repostella saamansa huonoa palvelua somessa. Sellaiset tilanteet kun ovat niin helposti jokaisen samaistuttavissa ;)

Trendikäs on inha sana ja sillä harvoin on kovin viehättävä kaiku. Mutta tässä on ohje todella trendikkääseen ruokaan :) Trendikästä on syödä supervihanneksia ja valmistaa jotain, mikä räjäyttää makuhermot, saa rakastumaan, ja josta otettuja kuvia varten koko instagram on keksitty!

Morning Glory varsiparsakaalista:

200g varsiparsakaalia

2 punasipulia lohkottuina

2 kokonaista solo valkosipulia viipaloituna

2 kpl tuoretta punaista chiliä viipaloituna

 2 rkl kalakastiketta

1 dl soijaa

1/2 dl sitruunanmehua

2 dl kasvislientä

1 dl tummaa siirappia

1/2 dl öljyä

1 tl chilihiutaleita

5 kpl limen lehtiä

silputtua korianteria

Kaikki nestemäiset asiat paistinpannulle. Anna kiehahtaa ja lisää broccolinit, vs, punasipulit, mausteet. Kääntele ja anna makujen imeytyä. Broccolinit kypsyvät varsin nopeasti ja ovat koostumukseltaan aika lähellä originellin morning gloryn vesipinaatin olemusta.

Eilinen kanakeittomme taipui todellakin tänään kastikkeeksi. Valmistin kookoskermassa risottoa ja broccolinit näyttelivät sen pääosan. Kun on hyvät näyttelijät, meikkiä tai lavastusta ei juuri tarvita. Broccolineilla oli mieletön ensi-ilta :)

[gallery ids="2712,2713" type="rectangular"]

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun