kotiliesi

Hyvää rasisminvastaista viikkoa!

Kuuntelin Yle x:ää jossa käytiin keskustelua hesarin jutusta, jossa suomalaistyttö matkusti yksin maailmalla. Juontajat kummastelivat sitä, että hesari oli aiheesta tehnyt jutun, vaikkei heidän mielestään asiasta olisi kaiketi juttua pitänyt vääntää.

Nimenomaisesti miesjuontaja päästi suustaan kuinka hän on itse matkustanut paljon yksin maailmalla, eikä ymmärtänyt aihetta siksi lainkaan. Helsingin Sanomat tunnetusti kirjoittaa ilmiöistä ja sellainen tämäkin kyllä mun silmissä on. Ilmiöhän se nimenomaan on, että maailmalla liikkuminen on määrätylle väestöryhmälle riskaabelia hommaa. Näin rasismin vastaisena viikkona on nimenomaan todettava naisen rotuna olevan se uhatuinta laatua maastossa liikkuva otus. Ryhävalas saattaa hyvinkin selviytyä elossa tästä elämästä, mutta naisen mahdollisuudet selviytyä tulematta alistetuksi, hyväksikäytetyksi tai raiskatuksi ovat pienemmät. Naisten, matkustamisen ja ryhävalaiden puolesta-Tubettini.

Parsa aika on käsillä. Tehtiin näitä "nakkipiiloja" jotka osoittautuivat myös olevan lasten makuun. Keitin parsoja ensin hieman ennenkuin kietaisin ne taikina-pekoni takkeihin ja paistoin uunissa. Super- keltainen pirskoteltu öljy on suomalaista IMMI-luomu rypsiöljyä. Edellisen blogin kastikkeet sopivat mainiosti kylkeen. Tämä ruoka ei syrji ketään :)

[gallery ids="2444,2443" type="rectangular"]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun