kotiliesi

Yllätyslahja ja NuudeliwokkiSe joka väittää, ettei odota tai tahdo lahjoja syntymäpäivänään on emävalehtelija. Lahjat on aina hauska juttu oli ikää yks tai sata. Ylläri-lahjoissa on ainoastaan silloin pinnaa kiristävä puoli jos ne on vastenmielisiä tai pelottavia kuten vaikka benji-hyppy, käärme tai luomenpoisto. Kun perheellä on yhteiset rahat niin on tietysti myös inhaa jos lahjapaketin avattuaan katsoo puolisoaan, että mitä juma..ta?! Eikö me syödäkään enään tässä kuussa? Että paljonko laitoit haisemaan? Minä heräsin syntymäpäivänäni onnittelulauluun jota siivittivät pusut ja halit. Noustuani Real Madridin logoilla väritetyistä mieheni lempilakanoista, käteeni annettiin kirjekuori, jonka sisältä paljastui liput saman päivän jalkapallo-otteluun. Totesin, että mieheni on ainakin ajatellut siis omaa viihtyvyyttään syntymäpäivänäni ja murahtelin sisäisesti. Jalkapallo-turnaus lapun alta pilkotti myös jotain muuta..lentoliput!

GetFileAttachment-5

Kyllä! Kolmen päivän kuhertelu ja ruoka-loma Amsterdamissa ilman muksuja :)

Tyypillisen kiittämättömästi kysyin heti kuinka paljon liput olivat mahtaneet kustantaa ja kun mieheni kertoi niiden maksaneen huomattavasti vähemmän kuin edellisvuoden lahja, rauhoituin. Tässä oli siis kaksi todella isoa yllätystä! Ykkösenä se, että päästiin reissuun kahdestaan ja se, että Suklaan lumo oli siis ollut todella kallis hoito! (Edellisessä blogissani kerroin Suklaan lumosta) https://tubettini.blog/2017/08/12/suklaan-lumo/

Jalkkispeli oli surullista katsottavaa :( Täysin ponnetonta pallon potkintaa ilman yhtäkään tilannetta tai ympäröivän urheiluhengen tiivistä tunnelmaa. Lapsille kuitenkin maistuivat nakkimukit ja oltiin onnelisia, että vietettiin aikaa yhdessä.

Koska tiedän siis mieheni tuhlailleen kuukauden päässä häämöttävään nautiskelumatkaan pitänee elämiskustannuksissa nyt alkaa hieman kitsastella. Tästä hyvänä esimerkkinä kotilounas, jonka hinta ei päätä huimaa.

Nuudeliwok neljälle

Kolme nuudelipakettia,  neljä kanamunaa, korianteria, schirachaa ja kookoshiutaleita.

Kiehauta vesi nuudeleihin ja anna niiden turvota kupeissaan.

Turpoamisen aikana paista kananmunat lähes kypsäksi kokkeliksi.

Siivilöi turha liemi nuudeleista ja sitten sekoita ne munien joukkoon.

Tarjoile korianterin, scirachan ja kookoshiutaleiden kera.


Elämä se on ihmisen parasta aikaa ;)

1 kommentti:

  1. Taas mukavaa luettavaa🌸 täytyy myös kokeilla tuo nuudelimössö😄

    VastaaPoista

Takaisin lähtöruutuun