Mansikoita, Camembertiä ja Mascarponea :) Epäreilua?

Oltiin Aitoon kirkastusjuhlilla ja lapset olivat mummolassa hoidossa. Laitoin muutamia videoita ja kuvia tapahtumasta instagramiin. Yöllä jonotimme taksijonossa tunnin verran ja kun oma vuoromme oli juuri kurvaamassa Aitoon Honkalan eteen, eräs nimeltämainitsematon hämeenlinnalainen ahtaaja yritti hyvin epäreilusti nyysiä taksimme. Moukkamaisen käytöksen ruotuun huutaminen kirvoitti keskustelua vielä aamuun asti.  Kun perhe oli jälleen yhdessä ja matkalla kohti kotia epäreilut asiat nousivat jälleen pinnalle.

GetFileAttachment-3

Poikamme (5v) mielestä oli epäreilua, että olin synnyttänyt hänet kaksi vuotta myöhemmin kuin tyttäremme. Epäreilua oli myös se, että hänelle kuulemma huudettiin enemmän vain sen takia, että hän hölmöilee koko ajan. Epistä oli myös se, että olin käskenyt hänen pitää vaatteita. Ihan ylipäänsä vaan vaatteita.

GetFileAttachment-4

Tyttäremme (7v) mielestä oli epäreilua, että hänen ystävänsä saivat laittaa kuvia ja videoita instagramiin kysymättä vanhemmiltaan ensin. On myös erittäin epäreilua, että äidillä on pankkikortti ja pidemmät hiukset. Oli kuulemma onni, että koulu alkaisi jo viiden viikon kuluttua, koska siellä ruoka oli huomattavasti parempaa kuin kotona.

GetFileAttachment-2

Mieheni (38v) mielestä oli epäreilua, että jalkapalloilija Ronaldo saa jokaisesta instagram kuvastaan 350 000 euroa. Milloin meidän perhe tienaisi omaisuuden lukuisilla turhanpäiväisillä päivityksillään? Voisimme nyt matkata kotiin jollain muulla, kuin vuoden 2003 Wolkswagenilla jonka sekä öljy, bensa, että ikkunanpesuneste- säiliö vuotavat.

GetFileAttachment-16

Itselle tuli hieman epäreilu olo siitä, että olin osasyyllinen kaikkien muiden epäreiluihin tilanteisiin. Koinkin, että on hieman epäreilua saada näin epäreilua syyttelyä, kun päässä tykyttävä darran poikanen oli epäreilusti isompi kuin nuorempana, ennen tämän perheen kokoonpanoa.

[gallery ids="4787,4783" type="rectangular"]

Varsinkin tyttäreni musertava ruokatuomio sai minut kuitenkin taas yrittämään, joten valmistin uunissa sulatettua camembertia, vaahterasiirapin ja pähkinöiden kera, sekä mansikoita, balsamicoa, sitruuna-mascarponevaahtoa ja kookos- crumblea.

[gallery ids="4777,4775,4774,4773,4781,4780" type="rectangular"]

 

 

1 kommentti:

Takaisin lähtöruutuun