Mä oon tyhmin äiti ikinä

"Sä oot tyhmin, inhottavin ja idiootein äiti ikinä ja sä haisetkin pahalle!" Näin kommentoi tänään päivällä tyttäreni ja pamautti oven kiinni perässään. Tyttäreni on seitsemän ja kyseessä oli vaatimukseni siitä, että hän pukisi lämpimämmät vaatteet pihalle. Ulkopuolinen voisi tietenkin syyttää epäonnistunutta kasvatustyötä tästä purkauksesta, joku vedota lähestyvään varhais puberteettiin. Minä syytän suomen paskaa kesää.

GetFileAttachment-6

Lähdimme kesämökille anopin luokse etsimään sitä kesää.

GetFileAttachment-4

Pihassa vastaan tuli mieheni isä, joka palasi juuri kävelyltään ja voivotteli rintakipuaan istuessaan terassin nuhjuiseen aurinkotuoliin. Kun kysyin mitkä fiilikset papparaisella muuten olivat, sain kuulla kuinka anoppi on tyhmä, idiootein ikinä ja kuinka Lahdesta tulee kaikki pahalta haiseva. Niin, anoppi on syntyjään Lahdesta. Pian anoppini lennähtikin sisältä sykemittari kourassaan mittaamaan miehensä sykkeitä. Kamalaa tuo välittäminen.

Ilta meni mukavasti ja kävimme testailemassa puhallettavaa kanoottia järvellä.

[gallery ids="4533,4531,4532,4534" type="rectangular"]

Anoppi keitteli täydellisen punaisessa maidossa haudutetun iltapuuron lapsille, jonka jälkeen pakkauduimme autoon. Vielä auton ikkunasta anoppi kertoi saaneensa palautetta Jurttilat- sarjakuvasta ystäviltään. Ilmeisesti monen näköistä palautetta, koska heilutuksen sijaan anoppi näytti heiluttelevan keskaria hymyhuulillaan.

Outo tämä perhe, mutta niin on suomen kesäkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun