Tubettini kokkaa ja kuntoilee :) 6/2017

Yritämme laittaa aina kotona mahdollisimman hyvää, helppoa, terveellistä ja kaunista ruokaa niin, että kaikki nauttisivat ruoasta ja se antaisi voimia liikkuvan perheen tarpeisiin.


Tässä on resepti aivan mahtavaan kasvisateriaan, jossa pääosassa ovat tämän hetkiset lempiherkkumme Pimientos de Padrón eli pienet espanjalaiset paprikat!


FullSizeRender-3


Tuorepastaa tomaattikastikkeessa ja paahdettuja vihreitä paprikoita


Pussillinen Pimientos de Padrón paprikoita


200g täysjyvä tuorepastaa


pieni purkki tomaattipyrettä


200g tomaattisosetta


1 solo valkosipuli hienonnettuna


1 rkl sokeria


1 tl kanelia


1 tl paprikajauhetta


100g makeita miniluumutomaatteja


suolaa


parmesania


auringonkukansiemeniä


Paprikat:


Kuumenna uuni 200c asteeseen.


Pyörittele paprikat kevyesti rypsiöljyssä ja kaada leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Laita paprikat uuniin, ja anna paahtua n.10 minuuttia. Älä kuitenkaan polta!


Tomaattikastike:


Kuullota valkosipulit kattilassa pienessä määrässä rypsiöljyä. Kaada purkillinen tomaattimurskaa ja tomaattipyrettä valkosipulien joukkoon.


Lisää sokeri, kaneli, paprikajauhe ja suola kastikkeeseen. Anna kastikkeen hymyillä hiljalleen levyllä.


Halkaise 100g makeita luumutomaatteja ja viskaa kastikkeen joukkoon. Luumutomaattien on hyvä jäädä juuri sellaisiksi ,että suu tuntuma on niissä raikas ja kypsymätön. Kontrasti täyteläisen ja hautuneen kastikkeen kanssa on nimittäin melko mainio.


Pasta:


Keitä pasta suolalla maustetussa runsaassa vedessä.


-Tuorepastan keittäminen on rivakkaa puuhaa ja pastan keityttyä voit siivilöidä vedet sieltä pois ja tehdä tomaattikastikkeeseen viimeisen silauksen pastan odottaessa siivilässä.


Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja kaada koko komeus isompaan tarjoiluvatiin. Suolaa paahdetut paprikat mahdollisimman hyvin ja ripottele pastan päälle. Hyvän lisän annokseen tuo vielä kourallinen vasta raastettua parmesania ja muutama lusikallinen auringonkunkansiemeniä.


GetFileAttachment


Tällä jaksaa taas uida tai kuntoilla :)


tubettini.blog


facebook.com/tubettini


instagram.com/tubettini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun