kotiliesi

Olen huomannut..että kaikki ostokset ovat kompromisseja.

-Halpa intialainen lounas on vuorokauden mittainen Dr.Bombay-kuuri suolistolle
       
-Edulliset kumisaappaat ovat varvassandaalit niille epäsopivaan vuodenaikaan

-Kalliit ja kattavat vakuutukset on luotu rikkaille ihmisille, jotka eivät jokatapauksessakaan nöyrtyisi hakemaan korvauksia

-Auton hankinnassa voi ostaa halvan ja paljon kuluttavan, kalliin ja vähänkuluttavan, tai Teslan, jolla näennäisesti kerätä pisteet, maksaa itsensä kipeäksi ja lukea sitten useampi artikkeli aiheesta miten Teslan akun valmistus on kuluttanut maailman luonnonvaroja enemmän kuin lentokoneella lentely.
Missä sinä olit 90-luvun lopulla? Minä olin muun muassa joskus Slayer-bändin jatkoilla Orange Countyssa ja monen monissa hämärissä kemuissa. Meno oli hurjaa, mutta onkohan se sitä nykyään? Iskelmätähdillä ilmeisesti, kun taas Marilyn Mansonin jatkoilla leivotaan kanelipullaa ja Gunnarien pojat vetää kuntopiiriä..

-Maailman pelastaminen, kierrätys, pienyrittäjien tukeminen tai yritystoiminnan läpinäkyvyys ovat näennäisesti hyviä mainoslauseita, mutta mikäli haluaa tehdä rahaa on nyljettävä muita, panostettava lapsityövoimaan, veronkiertoon ja keskitettävä isoihin vastuuttomiin kauppaketjuihin.

Lause, jonka mukaan itseään voi kehittää, koki sekin eilen inflaation. Olimme koko perhe puheterapiassa opettelemassa s-kirjaimen oikeaoppista ääntämistä, kun mieheni huudahti kesken kaiken saaneensa breakthrun. Hän muisti katkaisseensa kielensä viisivuotiaana pulkkamäessä. Takaisin kurotun kielen palanen oli mahdotonta saada oppimaan uusia temppuja. Että se siitäkin. Eläköön Suomi, yrittäjyys ja kesä. Se oli eilen tänä vuonna. Missä sinä olit?


Viikonloppuna valmistamani annos oli kaikkien mieleen ja haluaisinkin jakaa pari seikkaa, jotka ihmiset jostain syystä kokevat hankalina.

1. Parsat voi kuoria hyvin kevyesti ja helposti, kun pitää parsaa kerrallaan leikkuualustaa vasten.


2. Käärin parsojen nuppupäät pekoniin ennen kuin paistoin ne pannulla. Parsoja EI tarvitse keittää
tässä tapauksessa.


3. Raastoin parmesania pieniksi keoiksi leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paistoin 200 asteessa muutaman minuutin. Jäähdyttyään ne ovat korsteellisia, rapeita kiekkoja.


4. Kuumalle pannulle laitetaan öljyä, balsamicoa, valkosipulia, mustaapippuria, suolaa ja ruokosokeria. Kun sokeri on sulanut kaadetaan halkaistut kirsikkatomaatit pannulle timjamin kera ja annetaan kevyesti lämmetä ja imeä marinadin makuja. Tämä voidaan tarjota myös jääkaappi kylmänä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun