kotiliesi

Ihana B&B Kumpunen!

 
Niin perin outoa. Mieheni ja minä olemme olleet yhdessä viimeiset kymmenen vuotta lähes tauotta. Tauoiksi on voinut laskea jo toisen käynnin kaupassa yksin. Nyt kuitenkin tilanne on se, että hän hoitaa Rajamäen Aarretta, lapset, kodin ja muut juoksevat asiat ja minä olen satojen kilometrien päässä Petäjävedellä. Olen pettämättömän värisilmäni ja pitkäpinnaisuuteni takia apuna konservoimassa kirkon pilalle mennyttä kattomaalausta. No, se pitkäpinnaisuus ei pidä paikkaansa, mutta muuten.

Majoitus on kuitenkin niin ihana, että koti-ikävänkin juuri ja juuri kestää. Kumpunen on maatilamatkailua parhaimmillaan. Ympäristö on näin talvella kuin satumainen joulupukin tila, jossa jokaisen navetan takaa ihmettyy henkeäsalpaavasta kauneudesta, puhtaudesta ja luonnosta. Talviaikanakin majoitustarpeet ja ruokailut pystytään järjestämään, eikä tilaa pyörittävältä avioparilta kysyttäessä, mikään ole ongelma! Palvelun taso on jotain mihin hyvin harva suomessa kykenee,  sillä vieraana olo ei voisi olla ymmärretympi ja tyytyväisempi.Kirrin Luomutilalla viljellään viljoja myyntiin asti, mutta oman tilan aineksia käytetään myös pitopalvelun pyörityksessä.

Tilalla on monta siistiä ja ainutlaatuista yöpymispaikkaa, joiden sisustuksessa on osattu hillitä juuri sopivasti ja tehty kaikki päätökset laadusta tinkimättä. Tällä tilalla ei olla suistuttu dekoreeraamaan tympäisevillä " home sweet home"-kylteillä, vaan sisustukseen on haettu tyylikkäitä oikeasti vanhoja huonekaluja, joiden kautta tunnelma on juurikin niin valloittava kuin sen olettaa vain saattaa.

Voin vain kuvitella miten uskomattomat hääkemut, sukujuhlat, syntymäpäivät tai valmistujaiset tilalla voi majoituksen, saunarakennusten, ruoan ja rannan läheisyydessä pitää.

Tällä tilalla panostetaan juuri niihin seikkoihin, jotka minulle entisenä ravintoloitsijana, nykyisenä antiikkikauppiaana, lähiruoan ystävänä ja kauneuden ihailijana ovat tärkeitä! Iso kiitos Hanni Kumpunen ja Juha Kumpunen, tiistaina näemme jälleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun