Tänään piti Enbuske-Veitola -Salminen ohjelmassa olla jääkiekkotähti Jere Karalahden ja huippukokki Alexander Gullichsenin entiset puolisot haastattelussa. Haastattelu ei nyt tapahdu, koska toinen perui tulonsa. Ehdin tulistua siis syyttä ;) Näitä kahta yhdistää muunmuassa se, että viimeaikoina he ovat repostelleet blogeissaan lasten kanssa saamaansa huonoa kohtelua ravintoloissa.
Jos tällainen haastattelu vielä joskus tulee, toivon todella, että ravintoloiden lapsiystävällisyyttä mietitään myös ravintoloiden kannalta, ja että äveriäämpien äitien lounastelut pinta- paikoissa eivät vastaa millään tavalla tavallisten perheenäitien arkea. Syvä kiitos ja kumarrus kaikille niille tarjoilijoille, kokeille, siivoojille ja kanssa kärsijöille, joita itse olen syystäkin saanut raivonpartaan käymällä ravintolassa lasteni kanssa. Ravintolassa syöminen on meille ainakin etuoikeus ja helkkarin hyvä syy säästää :)
Nyt on kieli pitkällä, mutta ei ruskeana!

Tässä on naudankieli keittymässä. Kattilassa on kielen lisäksi sipulia, valkosipulia, laakerinlehteä, suolaa, mustaapippuria, luumuja, rosmariinia, timjamia, kasvisliemikuutiota ja vettä. Keittoaika on noin kolme tuntia. Kielestä on tulossa unohtumaton lounas, jonka lopullisen valmistuksen voit nähdä loppuviikosta youtubesta tubettinin seuraavassa pätkässä :)
Tosi hyvä kirjoitus vaihteeksi toisesta näkökulmasta! Ja naudankieli on herkkua :D
VastaaPoista