Paljastuksia verkkokaupoista ja menestyksemme ainoa resepti; jauhoton suklaakakku :)



Kaupallinen yhteistyö: puhdasiho.com

Useimmat suomalaiset punnitsevat tarkoin ostoksiaan kivijalkaliikkeissä ja ruokakaupoissa. Jo pelkältä porkkanalta vaaditaan luomua, läheltä tuotettua- ja joutsen leimaa. Kuitenkin verkosta tilaamalla sillä ei olekaan enään merkitystä!? Halpaa kuin saippua, joten ei haluta tietää enempää. Nyt on uutisoitu paljon ihmisten verkkoostoskäyttäytymisistä ja postin ongelmista Kiinasta tilattujen ostosten käsittelyissä. Verkkokauppoja tuntuu syntyvän joka hetki. Perehdyttiin verkkokaupan tekemiseen ja niihin liittyviin seikkoihin. Verkon kautta on ostettavissa webbiseminaareja, joita pitää asiansa osaavat verkkokaupoillaan menestyneet ihmiset ulkomailta käsin. Webinaari on muutaman kerran viikossa onlinena kokoontuva ryhmä, jossa vetäjä kertoo kaiken olennaisen verkkokaupan perustamisesta tuotevalintoihin, hankintoihin, varastointeihin ja markkinointiin. Tällaiset koulutukset maksavat noin 300- 1500 euroon.

Näille koulutuksille osallistuu 30-50 ihmistä toiveikkaana saamaan oman verkkokauppansa. Useimmilla ei ole hajuakaan minkälaista verkkokauppaa ovat pystyttämässä ja siksikin kurssin vetäjillä on loistavat vaikutusmahdollisuudet kunkin kurssilaisen päätöksiin.

Kursseilla todetaan seuraavaa ja tämä pätee niin suomalaisten kuin ulkomaistenkin vetäjien toimintaan; Tuottojen maksimoimiseksi kaikki verkkokaupan tuotteet tulee ostaa Kiinasta alibaban tms. kautta, varastoida ulkomaisiin nettivarastoihin Suomen sijasta, ulkoistaa pakkaaminen ja asiakasneuvonnat joko Viroon tai vastaavaan, missä työvoima on halvempaa.

No, en tiedä Teistä, mutta minusta tämä kuulostaa siltä, että verkkokaupan perusedellytys on tahkoa rahaa kiinakrääsällä toimien niin, että joka vaiheessa raha valuu muualle kuin Suomeen?

Tubettini on yhteistyössä puhdasiho.com :in kanssa ja siksi voin ylpeästi todeta, että poikkeuksiakin löytyy! Tätä ihonhoidonverkkokauppaa tehdään puhtaasti kotimaisilla tuotteilla, varastoidaan suomessa, pakataan suomessa ja toimitetaan matkahuollon kautta. Käykääpä tutustumassa, koska tässä on poikkeus, joka liputtaa kotimaisuuden puolesta vastoin kaikkea mihin webinaarit kehoittaa :)


Sitten päästäänkin Ellenin ja Antin ihanaan suklaakakkuun, joka on pelastanut lukuisat häät, syntymäpäivät, karonkat, illalliset ja lounaat :) Rehellisyyden nimiin, tämä oli ainut mihin meillä oli ravintolamme aikana resepti, mutta se riitti. Niin hyvä kakku se on :)

Jauhoton suklaakakku:
200g voita
200g tummaa suklaata
200g sokeria
4kpl kananmunia (eroteltuina valkuaist ja keltuaiset)

Sulata voi ja suklaa mikrossa. Anna jäähtyä hetki.
Vatkaa nyt keltuaiset ja puolet sokerimäärästä vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita voi- suklaaseos keltuaisvaahtoon.
Vaahdota valkuaiset ja lisää joukkoon loput sokerit. Vatkaa kunnes vaahto on kiiltävää ja yhdistä sitten varovasti nostellen suklaaseoksen joukkoon.
Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 170 asteessa noin 35-40 minuuttia. Tarkkaile uunisi tehokkuutta ja laita folio kakun päälle, mikäli se vaikuttaa palavan. 
Anna kakun jäähtyä ainakin vartti ennen sen kumoamista vuoasta.

Italianmarenki:
0,75dl vettä
3dl sokeria
6kpl kananmunan valkuaisia

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi yleiskoneessa. Mittaa sokeri ja vesi kattilaan ja kiehauta 120ºC asteeseen. Lisää sokeriliemi valkuaisvaahtoon hitaasti ohuena nauhana yleiskoneen pyöriessä hitaasti. Pyöritä massaa hitaasti kunnes on jäähtynyt kokonaan. Laita pursotinpussiin ja pursota kakun päälle.
Polta (älä kuitenkaan poltapolta) marenki tohottimella kauniin väriseksi. Koristele ja tarjoile :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takaisin lähtöruutuun